Strömstads Simförening
Välkommen till vår hemsida!
Vill du bli medlem i vår förening? Klicka här!
Uppstart av träningsverksamhet och simskola
2021-02-28 16:52
Hej !

Förra uppstarten blev kortvarig. Så vi får verkligen hoppas att lättnaderna som kom i veckan blir bestående. Vi kommer från och med nästa vecka (vecka 9) att dra igång våra olika träningsgrupper. Mer detaljerad information kommer på respektive grupps FB sida.

Gällande uppstart av simskolan så kommer information publiceras inom kort på vår hemsida och på våra FB sidor. Tanken är att vi kommer genomföra en simskola under våren och anmälan kommer öppnas inom kort. Mer information i ärendet följer de närmsta dagarna.

Styrelsen i Strömstads Simförening
Årsmöte
2021-02-11 19:06
Vi har årsmöte 10e mars kl 18.00 via Teams. De som är intresserade kan maila rohman_p@hotmail.com så skickar han ut inbjudan till mötet.
Uppstart träningsverksamhet
2021-01-24 16:02

Regeringen kom i torsdags (21/1) med nya restriktioner gällande barn och ungdomsidrott. De har valt att lätta på restriktionerna gällande träning för barn och ungdomar, som är födda 2005 eller senare. Styrelsen fick besked dagen efter, ifrån kommunen att vi kan starta upp vår träningsverksamhet från och med måndag den 25:e januari.

Vi längtar verkligen efter att få se Era barn och ungdomar i simhallen igen. Men samtidigt så är smittspridningen i vårt område hög och den har ökat väldigt kraftigt den senaste tiden.

Strömstads Simförening hade under söndagen ett styrelsemöte, där man beslutade att skjuta på uppstarten av simskolan och träningsgruppen ”Hajen”. Grunden till beslutet är att grupperna i simskolan och hajen är lite större och vi vill avvakta utvecklingen gällande smittspridningen i vårt område en period innan vi fattar beslut om när en uppstart kan bli aktuell. Ny information gällande dessa träningsgrupper kommer under vecka 8. Information kommer publiceras på vår hemsida, vår Facebook sida samt på respektive grupps Facebook sidor.

Övriga två träningsgrupper (Tävlingsgruppen och T1) kommer att starta upp sin verksamhet då dessa träningsgrupper är mindre och vi ser i dagsläget inga problem i att bedriva deras träning på ett smitt säkert sätt. Information om uppstart för dessa träningsgrupper kommer publiceras på deras respektive Facebook sidor inom kort.

Styrelsen i Strömstads Simförening

Restriktioner angående Covid-19
2020-11-18 11:37
Hej!
Nedan följer uppdaterad information ang. covid-19.
Regeringen har lagt fram nytt förslag om att sammankomster inte får ske med mer än 8 personer. Vi vet i dagsläget inte hur detta kommer påverka idrottsrörelsen.
Därför kommer vi fortsätta träningsverksamheten för barn och ungdomar som tidigare. Vi inväntar nya rekommendationer för vad som skall gälla för idrotten. Så snart vi har mer information så kommer vår information att uppdateras.
Peter Rohman
Ordförande Strömstads Simförening
Strandstädning
2020-09-21 18:51
Tävlingsgruppen deltog i lördags i projektet Städa Sverige. Ett femtontal ungdomar och föräldrar hjälpte till att plocka skräp längs stränderna vid Hällekind och Starekilen. Dagen avslutades med korvgrillning. Tack alla som gjorde detta möjligt.
Nyheter från våra grupper
Simskola, 18/11 11:41